tirsdag 26. april 2011

Havrebrød:)



Brød synes æ har det vært det mest vanskelige å bake til Benajmin, å siden har er veldig glad i brød mat spiser han ganske store kvanta av det i løpet av en uke.
Så da har æ funne ut at det letteste er å mixe litt oppsktifte.
Så her kommer en lett oppskrift på havrebrød som er glutenfritt.

1 pose glutenfrie havrebrød fra Toro
2,5 dl grovt glutenfritt mel fra Toro
2,5 dl melk ( kan byttes ut med vann hvist ikke melk tåles)
2,5 dl temperert vann
1 pk gjær ( 50 g)
litt salt
0,5 dl nøytral olje
en neve glutenfritt havre                                          stekes på 200 grader neders i ovnen i ca 50 min


Bland alt det tørre i en bakemaskin. Elt det litt sammen før du heller over væska. Kjør maskinen i ca 4 til 5 min. Da blander deigen seg godt og det blir et mye bedre bakeresultat. Sett ovnen på ca 200 grader. 
Hell røra over i to forme ( deigen er veldig flytende så går ikke ann og bake den ut) la den så å forheve til ovnen er varm.
Steik brødene i ca 50 min alt etter ovnen din.
Å tilslutt ble mine brød sånn:





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar